Fotowedstrijd Eindhoven Fietsstad 2014

Eindhoven is genomineerd voor Fietsstad van 2014. In het kader van deze verkiezing organiseert de gemeente Eindhoven een speciale fotowedstrijd met het thema ‘Eindhoven, mijn Fietsstad’. Iedereen beleeft fietsen in Eindhoven op een eigen manier en de gemeente is benieuwd hoe jouw Eindhoven Fietsstad eruit ziet. Is dat je (klein)kind op zijn of haar driewieler op de Hovenring, de drukke fietsenstalling op het terrein van de TU/e of misschien ken jij wel een hele mooie route door de natuur die nog niet zo bekend is? Upload voor 21 april 2014 jouw foto op www.eindhoven.nl/fiets en maak kans op leuke (fiets- en foto)prijzen. Misschien wordt jouw foto wel geëxposeerd op een mooie locatie in Eindhoven!

 

Stemmen

De jury maakt uit alle inzendingen een voorselectie van 20 foto’s. Deze worden geplaatst op de Facebookpagina van de gemeente Eindhoven en op de website. De foto’s met de meeste likes en stemmen winnen een leuke prijs. Na de fotowedstrijd worden de foto’s geëxposeerd op een locatie in Eindhoven. 

Categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *