12 april: Fietsfeest bij Philips Fruittuin

Fietsfeest bij Philips Fruittuin

 

Fietsers opgelet! Op zaterdag 12 april 2014 vindt bij de Philips Fruittuin in Eindhoven het Fietsfeest plaats. Tussen 11.00 en 17.00 uur worden leuke (fiets)activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Van uitdagende fietsparcourtjes voor kinderen, een BMX-demo en workshop tot het testen van bak- en elektrische fietsen. Ga ook de uitdaging aan met je vrienden of familie op de Vertical Bike: wie fietst het snelst 12 meter de lucht in?  Uiteraard zijn er tijdens het Fietsfeest leuke prijzen te winnen en de entree is gratis.

 

Rondje Eindhoven

Het Fietsfeest is gekoppeld aan het Rondje Eindhoven en wordt door de gemeente Eindhoven georganiseerd in het kader van de Fietsstad Verkiezing. Op 12 april wordt tijdens het Fietsfeest het nieuwe Rondje Eindhoven uitgegeven. Kom naar de Philips Fruittuin, doe mee met de leuke activiteiten en kom na het Rondje Eindhoven terug om te genieten van een heerlijke pannenkoek op het terras van de Fruittuin. Je beleeft een gezellige en actieve dag uit.

 

www.eindhoven.nl/fiets

 

 

Categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *