Voorbereiding ‘herinrichting Brussellaan en Turnhoutlaan’

27 maart 2013

Het is zo ver, het voorbereidende traject van het project ‘Herinrichting Brussellaan en Turnhoutlaan’ wordt nu afgerond. Het definitieve ontwerp is gereed. Vandaag wordt gestart met de bezorging van de wijkinfo waarin een toelichting wordt gegeven. De meeste informatie staat op de website van Woensel-Noord; de wijkinfo zou anders veel te omvangrijk zijn geworden.

Op basis van de reacties van de bewoners, ondernemers en andere belangstellenden (waaronder de Fietsersbond Afdeling Eindhoven) heeft de gemeente een definitief ontwerp gemaakt. De wijkinfo, de tekeningen en de reacties (voorzien van een antwoord), vindt u samen met het definitief ontwerp op de website van het stadsdeel Woensel-Noord (www.eindhoven.nl/woensel-noord).

De uitvoering gaat in het laatste kwartaal van 2013 starten. Hierover wordt u apart geïnformeerd.

Categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *