Onderhoud Dr. Cuyperslaan

13 maart 2013

De Dr. Cuyperslaan is aan onderhoud toe. De Gemeente heeft hiervoor tijdens de bewonersbijeenkomst op 14 november 2011 het voorlopig ontwerp gepresenteerd.

Op diverse momenten zijn de belanghebbenden via de webpagina bericht dat de gemeente het project nog niet kon afronden vanwege de bezuinigingen. Zeer recentelijk is besloten dat het project door kan gaan. De uitvoering gaat eind april 2013 starten. De belanghebbenden wordne hierover apart geïnformeerd.

Op basis van de reacties van de aanwezige bewoners, ondernemers en andere belangstellenden is een definitief ontwerp gemaakt. De reacties en antwoorden van de gemeente daarop, vindt u samen met het definitief ontwerp op de website van het stadsdeel Woensel-Zuid (www.eindhoven.nl/woensel-zuid).

Categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *